Having worked with us on the build of their new house in the same village, our clients saw the potential of this nearby property and engaged us to help them develop and breathe new life into it. Our proposal included a light-filled kitchen/dining extension, with fully vaulted oak-framed roof, along with the re-ordering of the original house layout.  Key to the scheme was the repositioning of the stairs, to enable the circulation to flow most efficiently with the new ground floor plan.  A comprehensive renovation of the original building, both internally and externally, with new lime rich render cladding, a feature bay window along with carefully sourced and repaired period features, has resulted in a very handsome family house.

Services: Design

3 bedrooms

Oak-frame by Oakwrights

Photography c/o Oakwrights

Client Testimonial: “Having worked with John on the design of a previous property (Coastal Retreat – Norfolk) we had no hesitation in seeking his excellent services for our next project. John’s design fitted the brief perfectly and the outcome was a total success. It is always a pleasure work with John and we hope to have opportunity to do so again in the future.

Mark and Sal