www.ajmwdesign.co.uk

ajmw design

site designed and created by John Williams ©

 email: john@ajmwdesign.co.uk

Call - 07989 975295

In a sensitive village edge location, the local planning authority demanded a ‘barn style’ approach to this design.  This meant a timber clad building, with only rooflights allowed on the first floor (no dormers), and a relatively modest overall ridge height.

In spite of this, and because of the open plan feel on the ground floor, combined with the use of a ‘post and beam’ style oak frame vaulted on the first floor, the house retains a light and spacious feel.

A true ‘self-build’ the client and his father-in-law carried out a large proportion of the work, after Oakwrights had completed the oak frame.


Services provided: Architectural design, and Planning negotiation and submission

Back to ‘New Houses’